//borba za ostanak

Rekla sam mu da ne znam kako ću ovaj put, šta ću sve raditi, samo da ne mislim. Završila sam tako da obaveza imam mali milion, od prakse, posla, dva kursa i trećeg koji nastavljam nakon godinu dana..

Nekad izađem iz stana u pola 10 ujutro, a vraćam se u pola 10 navečer.

I postaje mi muka jer sam prenaglila.

Na poslu radim sa divnim ženama. Stvarno, mile, tople, u vjeri. Sa jednom se posebno družim na pauzi. Ta je uputila svog sestrića da ja postojim. Dodao me. Javio mi se.

Razgovaramo već par dana i toliko u nekim situacijama razmišljam što sam tu gdje jesam, kad nisam spremna. Pričljiv je i opušten, a za bilo šta drugo- rano je reći. Mogu reći da smo vrlo slični tj.da nas privlače slične stvari. That's it.

On mi je u glavi, jer osjećaj je često- kao da ga varam.

Sinoć je bila tema o tome jesmo li nadareni prirodno za crtanje, pisanje, slikanje, išta.

I nakon tog razgovora, meni u glavi samo ono, ne možeš Jane ovo. Ne tražim ja u umjetnika niti neku takvu dušu, nego shvatih da je on bio onaj lik, kojeg je život naučio sve. I zamišljala sam uvijek, kako bi bilo divno imati djecu sa takvom osobom, već sam mogla vidjeti jasnu sliku kako sa njima radi i odgaja ih.

Sve moje nesigurnosti, stale su u njegovo znanje i sve ono što je on.

A ovaj je baš kao ja.

Kud god i šta god da se desi, znam da će jedan dio mene uvijek biti tamo negdje, kod nekog.

Toga se plašim.

A za nove situacije, odlučila sam neka idu kako idu. Najlakše je otići. 🙂

2 Comments Write a comment

  1. Ma ne vjerujem da će ti jedan dio stalno biti tamo negdje, kod nekog. Koliko god to zvučalo romantično i tužno, to nije istina, jer se dogodi život, dogodi se odluka da ćeš nekom drugom dat život, posvetit mu se, voljeti ga.
    A ako ti netko nastavi nakon svega toga živjet u glavi, to je samo zato što si to dozvolio.

    Glupo da ti netko deseti daje savjete, ali eto, prođe to sve, ako si odlučio da prođe.

  2. Laura je dobro rekla, ako ti taj dio tebe predugo ostane vezan za njega, to je rezultat neke tvoje slabosti. I mislin da ne moze cili zivot ostat tako, dolaze novi ljudi, nove prilike za ljubav. Sad mozda nisi spremna na nekog novog, to je ok, al jednom bi trebala bit.

Leave a Comment